Het zomerseizoen is in aantocht, de campings mogen weer open en een goede investering zou dan zijn om een safaritent kopen. Waarom zou ik dat doen? Vraag je je dan af. Een safaritent kopen is juist nu een ontzettend goede investering. Dit komt door het feit dat de gemiddelde vakantieganger meer gemak wil op vakantie, maar tegelijkertijd ook nieuwe dingen wil beleven en dichter bij de natuur wil staan. Een safaritent is dan de ideale optie om aan deze behoeften te voldoen. Een safaritent aankopen is niet alleen fijn voor de campinggast, maar ook voor jou als campinghouder. Deze tent vergt namelijk weinig onderhoud en hij hoeft niet te worden afgebroken alleen aan het einde van het seizoen. Ook gaan deze tenten lang mee, minimaal 10 jaar. Daarom is een safaritent aankopen echt een investering die je wil overwegen.

De juiste safaritent kopen 

Bij de aankoop van een safaritent wil je er zeker van zijn dat je de juiste tent aanschaft. In het proces van een safaritent kopen, is één ding heel erg belangrijk: de omgeving. Bij een safaritent willen mensen namelijk een stukje beleving, en om die beleving te kunnen krijgen is het belangrijk dat de tent past bij de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de safaritent, of de kleur of dat het niet helemaal matcht met de plaats waar de tent staat. Gelukkig zijn er heel veel soorten safaritenten waar je uit kan kiezen, en past er altijd eentje bij jouw plaats. Maar het is dus wel belangrijk om te letten op de omgeving in combinatie met de safaritent die je wil kopen. 

Soorten safaritenten 

Een betrouwbare plek om safaritenten te kopen die van goede kwaliteit zijn is bij Glamping structures. Zij bieden verschillende soorten safaritenten aan die passen bij verschillende omgevingen. We zullen er een paar langslopen:

Luxury safari lodge 

De Luxury safari lodge is een typische glamping tent, met een groot oppervlak, daardoor is deze tent ideaal voor het hele gezin. Het is een robuuste, grote safaritent die je het liefst in een omgeving met bomen wil hebben staan. De bruine kleur valt dan perfect samen met de achtergrond.

De wood lodge 

De wood lodge is een klassieke safaritent, met eens strakke, rustieke uitstraling. Het canvas is gemaakt door Ten Cate het meest betrouwbare canvas merk wat er in omloop is. De wood lodge past met zijn kaki kleur perfect in bosrijke omgevingen, maar is iets kleiner dan de safari lodge. 

De wood lodge junior 

De wood lodge junior is het kleinere broertje van de woodlodge. Deze glamping tent is ideaal voor 2 personen, en voor deze tent heb je niet zoveel ruimte nodig. Deze komt in bijna elke omgeving mooi uit, en is ook makkelijk om te verplaatsen. 

Een safaritent kopen is een investering waar je zeker geen spijt van gaat hebben, en waarmee je instapt in een steeds sneller groeiende glampingtrend. Belangrijk is dus de fit met de omgeving, maar ook jouw persoonlijke voorkeur want voor iedereen is een passende safaritent.

Je kan misschien ook genieten van: